Začetni tečaj potapljanja - PADI Open Water diver

 

Tečaj PADI Open Water Diver

 

Od nekdaj te je zanimalo kaj se skriva pod površjem morja…zakaj ne pokukaš…sedaj je pravi čas! Začni svojo življensko dogodivščino s potapljaško šolo Nemo Divers. Svet ne bo nikdar več tak kot je bil…

Za udeležbo na tečaju ni potrebno nikakršno posebno predznanje…vse kar potrebuješ je volja in nasmeh na obrazu. Za vse ostalo poskrbimo mi!

Tečaj boste pričeli kar iz domačega naslanjača, pogledali boste video gradivo, skupaj bomo imeli predavanja preko video povezave, prebrali boste gradivo, rešili nekaj preizkusov znanja in kvizov, na koncu pa tudi zaključni test. In vse to v terminu, ki si ga boste izbrali sami za vas bomo na voljo ves čas.

Ko se situacija umiri in vrne v normalo, pa si boste izbrali poletni termin, praviloma vikend, ki vam odgovarja za opravljanje praktičnega dela.

Ko boste končali tečaj, prejmete tudi mednarodno prepoznavno PADI kartico, katero je potrebno predložiti v potapljaških centrih, kjer se boste potapljali.

Kot PADI Open Water Diver se boš imel pravico varno potapljati s sopotapljačem do največ 18 metrov globine. Na voljo pa so seveda tudi nadaljevalni tečaji, kjer so globine do 30m

 

 V ceno je vključena izposoja opreme, vsa predavanja in potopi, dnevnik potopov, diploma ter izdelava PADI kartice.

 

 

Cena komplet paketa je 280,00 EUR

280,00 EUR