top of page
nadaljevalni-tecaj-padi-advanced-open-water-diver

PADI Advanced Open Water Diver

Nadaljevalni tečaj PADI Advanced Open Water Diver je odlična izbira za potapljače, ki so že opravili osnovni tečaj in si želijo razširiti svoje znanje in izkušnje. Tečaj predstavlja nadaljevanje začetnega Open Water Diver tečaja, kjer se boste pod vodstvom izkušenega inštruktorja spoprijeli z novimi izzivi in izboljšali svoje potapljaške spretnosti.

Na tečaju se boste najprej spoznali s plovnostjo v sklopu enega od izbirnih potopov v naši ponudbi. Nato se boste spoprijeli s podvodno navigacijo, v okviru katere se boste naučili uporabljati kompas in druge pripomočke za orientacijo v vodi. Skupaj z inštruktorjem se boste podali na potapljanje, kjer boste samostojno našli pot do različnih točk in se nato v varni bližini ponovno srečali s skupino.

 

V drugem delu tečaja boste opravili še 3 potope - skupaj z inštruktorjem boste preučili vpliv globine na vaše telo in se naučili, kako se pravilno soočati z izzivi, ki jih prinaša globinsko potapljanje.

 

Dodatno boste opravili še 2 potopa po izbiri (nočni, Diver Propulsion Vehicle, Delayed Surface Marker Bouy, Search & Recovery itd.), na voljo je več specialnosti iz naše ponudbe. Na vsakem potopu boste pridobili nove izkušnje in se naučili uporabljati različno opremo.

Po končanem tečaju boste prejeli mednarodno priznano PADI Advanced Open Water Diver potapljaško kartico, ki bo potrdila vaše znanje in izkušnje. S to kartico se boste lahko varno potapljali s partnerjem do globine 30 metrov in se podajali na nove potapljaške avanture.

Tečaj traja 2 dni, v ceno pa je vključena izposoja opreme, vsa predavanja in potopi ter izdelava PADI kartice.

Prijavite se in postanite PADI Advanced Open Water Diver.

Če bi želeli izboljšati svoje znanje o varnosti in reševanju, vam priporočamo tečaj PADI Rescue Diver.

bottom of page