top of page
padi.open-water-diver-individualno

ZAČETNI TEČAJ POTAPLJANJA

PADI Open Water Diver - Individualno

Individualni začetni potapljaški tečaj PADI Open Water Diver je po strokovni plati popolnoma enak klasičnemu tečaju, vendar je veliko bolj prilagojen posameznikom. Največja prednost take oblike izvajanja tečaja je v tem, da se izvaja za največ dve osebi hkrati. To omogoča inštruktorju, da se lahko maksimalno posveti vsakemu posamezniku, ki se udeležuje tečaja, ter ga brez večjih težav pripelje do zaključka in potapljaške diplome.

Dinamika opravljanja tečaja je dogovorljiva, tako da se lahko tečaj opravi v treh ali šestih dneh (v tem primeru vam tečaj vzame le nekaj ur dnevno). Vse je odvisno od želja in potreb posameznika.

Po opravljenem tečaju dobiš tudi mednarodno priznano PADI kartico, ki jo je potrebno predložiti v potapljaških centrih, kjer se boš potapljal. S to kartico se boš imel pravico varno potapljati s partnerjem do največ 18 metrov globoko. V ceno je vključena izposoja opreme, vsa predavanja in potopi ter izdelava PADI kartice.

Najbolj prijetni in umirjeni individualni tečaji se odvijajo med tednom poleti, lahko pa se dogovorimo tudi za vse druge opcije. Nismo brez razloga "Potapljaška šola z nasmehom".

Več o tečaju PADI Open Water Diver.

bottom of page