top of page

SPOZNAVNI POTOP

PADI Discover Scuba Diving

 

Spoznavni potop PADI Discover Scuba Diving je odličen način, da se spoznate s svetom potapljanja. Potapljanje je nekaj, kar vam lahko spremeni življenje, in ta tečaj vam omogoča, da to izkusite na varen in nadzorovan način.

Tečaj traja približno 3 ure in vključuje osnovno teorijo o potapljanju, potop v plitki vodi ter pravi potop do največje globine 12 metrov. To vam bo omogočilo, da spoznate osnovne koncepte potapljanja, se naučite dihati pod vodo in se spopadete z izzivi, ki jih ponuja potapljanje v odprti vodi.

Kaj potrebujete za ta tečaj? Le brisačo in kopalke! V ceno tečaja je vključena izposoja potapljaške opreme, predavanja, potopi in zaključna diploma. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite in pridete pripravljeni na nepozabno izkušnjo.

 

Ta program je primeren za posameznike, skupine in podjetja, ki želijo svojim zaposlenim ponuditi enkratno izkušnjo. Potapljanje je tudi odličen način za team building in spodbuja sodelovanje ter medsebojno zaupanje.

Svoje raziskovanje podvodnega sveta lahko nadaljujete s 3-dnevnim začetnim tečajem PADI Open Water Diver, s katerim pridobite mednarodni certifikat za potapljanje kjerkoli po svetu do globine 18 metrov.

bottom of page