top of page
Nemo-divers-riba-zgodovina

Zgodovina

Bojan B.

Potapljaška šola Nemo Divers, ki deluje kot PADI affiliate, že od leta 2005 ustvarja nove standarde v slovenskem potapljanju. Ponaša se tudi s prestižnim statusom PADI 5 Star Dive Resorta.

Z vizijo, da postanejo najboljši na trgu slovenskega potapljanja, je ustanovitelj Robert Novak z mlado ekipo inštruktorjev in asistentov v nekaj letih uspel doseči ta izjemen mejnik. Leta 2012 se je vodstvo in lastništvo blagovne znamke spremenilo, ohranila pa se je vizija in gonilna sila za nadaljnji razvoj šole, potapljaškega centra ter blagovne znamke Nemo Divers.

Danes je šola ena izmed največjih in najbolj priljubljenih potapljaških šol v Sloveniji, ki vsako leto izobrazi največ tečajnikov v državi. Še naprej se trudimo biti najboljši in ponuditi vrhunsko storitev svojim strankam. Naš osebni pristop, profesionalno organizirani tečaji, organizacija potapljaških potovanj in čistilne akcije so le nekatere od storitev, ki jih ponujamo.

Stalno se izobražujemo in izboljšujemo svoje znanje, da lahko svojim tečajnikom zagotovimo najboljše izkušnje in storitve, ki jih lahko dobijo na trgu. Naše stranke so na prvem mestu in naš cilj je, da vedno presegamo njihova pričakovanja.

zgodovina-nemo-divers-skupinska-potapljanje
bottom of page