top of page
zacetni-tecaj-PADI-open-water-diver

ZAČETNI TEČAJ POTAPLJANJA

PADI Open Water Diver

Od nekdaj te je zanimalo, kaj se skriva pod površjem morja … zakaj ne pokukaš… sedaj je pravi čas! Začni svojo življenjsko dogodivščino s potapljaško šolo Nemo Divers. Svet ne bo nikdar več tak, kot je bil …

Za udeležbo na tečaju ni potrebno imeti predznanja … vse, kar potrebuješ, je volja in nasmeh na obrazu. Za vse ostalo poskrbimo mi!

Tečaj traja minimalno dva dni in pol, sestavljen pa je iz 5 modulov teorije, 4 potopov v nizki in 4 potopov v globoki vodi. Ko boš končal tečaj, prejmeš tudi mednarodno prepoznavno PADI kartico, ki jo je potrebno predložiti v potapljaških centrih, kjer se boš potapljal. Kot Open water diver se boš imel pravico varno potapljati s partnerjem do največ 18 metrov globoko.

V ceno je vključena izposoja opreme, vsa predavanja in potopi ter izdelava PADI kartice.

Okvirni plan tečaja je naslednji:

1. dan 16.00 – 21.00 (teoretični del + bazen)

2. dan 09.00 – 17.00 (bazen + del teorije + 2 potopa)

3. dan 09.00 – 17.00 (2 potopa, zadnji del teorije, zaključni test)

V času interneta in novih tehnologij lahko celoten teoretični del opraviš tudi preko spleta in si prislužiš še dodatni bonus … Bi poskusil/a?

Nudimo tudi možnost individualnega tečaja, ki se izvaja za največ 2 osebi in ga prilagodimo samo zate - preveri na PADI Open Water Diver - Individualno.

 

Si želiš še več podvodnih dogodivščin? Po končanem tečaju Open Water Diver lahko svoje znanje potapljanja nadgradiš z nadaljevalnim tečajem PADI Advanced Open Water Diver.

bottom of page